Pesthez közel, max 1 órányi autózásra keresek valami jó túraútvonalat, mit ajánlotok?
Szerintem nincs olyan hogy legjobb, alapvetően ki kell nézni egy túraútvonalat és menni rajta.
Itt van térkép, elég részletes:
Illetve ötletadónak Turista magazin, Természetjáró:
Kérdés persze, hogy egyedül, társaságban, idősen, fiatalon, családdal megy-e az ember. Bár láttam már gyereket teljesítménytúrán felnőtteket megszégyenítő szintidővel. Lehet rövid, pár km-es, de lehet 50+ is.
Rengeteg szép környék van. Visegrád környéke, Dobogókő, Kékestető környékén bármi és ezek csak az ismertebbek.
Kezdésnek szerintem szép egy Pilisszentlászló - Visegrád útvonal odafelé kék jelzésen, vissza pedig piros jelzésen patakvölgyben. 20 km, de Visegrádnál lehet pihenni, körülnézni, enni-inni. Legrosszabb esetben busszal is vissza lehet menni.
De ha nem akar az ember messze és sokat menni, akkor Kevély vagy Hárs-hegy, Erzsébet kilátó környéke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!