Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Pesthez közel, max 1 órányi...

Pesthez közel, max 1 órányi autózásra keresek valami jó túraútvonalat, mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
Hosszabb, rövidebb, emelkedősebb, vízszintes, bármilyen ötletet szívesen fogadok, csak szép legyen :)
2018. szept. 14. 13:31
 1/3 anonim ***** válasza:
1 órán belül van gyakorlatilag a teljes Pilis, Visegrádi hg., Budai hg., Gerecse, Börzsöny nagy része, Mátra nyugati része.
2018. szept. 15. 15:44
 2/3 A kérdező kommentje:
Konkrét túraútvonalra gondolok. Ezek a hegyek valóban közel vannak, de fogalmam sincs, hogy melyik túraútvonalak lennének a legjobbak. Meg egyáltalán, hogy milyen túraútvonalak vannak.
2018. szept. 21. 16:04
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs olyan hogy legjobb, alapvetően ki kell nézni egy túraútvonalat és menni rajta.

Itt van térkép, elég részletes:

[link]

Illetve ötletadónak Turista magazin, Természetjáró:

[link]

Kérdés persze, hogy egyedül, társaságban, idősen, fiatalon, családdal megy-e az ember. Bár láttam már gyereket teljesítménytúrán felnőtteket megszégyenítő szintidővel. Lehet rövid, pár km-es, de lehet 50+ is.

Rengeteg szép környék van. Visegrád környéke, Dobogókő, Kékestető környékén bármi és ezek csak az ismertebbek.

Kezdésnek szerintem szép egy Pilisszentlászló - Visegrád útvonal odafelé kék jelzésen, vissza pedig piros jelzésen patakvölgyben. 20 km, de Visegrádnál lehet pihenni, körülnézni, enni-inni. Legrosszabb esetben busszal is vissza lehet menni.

De ha nem akar az ember messze és sokat menni, akkor Kevély vagy Hárs-hegy, Erzsébet kilátó környéke.

2018. szept. 21. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!