Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Megéri kulacsot venni túrázásh...

Megéri kulacsot venni túrázáshoz így?

Figyelt kérdés

Nem valami jó nálunk a csapvíz, így csak ásványvizet iszunk.

Gondolkozok egy 1,5 literes kulacson, de igazság szerint nem tudom, mennyire érné meg, ha abba is ugyanúgy az ásványvizet venném és tölteném.

A legtöbb ember azért mondja, hogy jobb a kulacs, mert azzal "megúszható" a műanyag flakon megvásárlása. Én nem úsznám meg azt... de talán strapabíróbb, és flakonnal történt már baleset, hogy nem zárt megfelelően a kupakja..

Így érdemes venni?

Mik az előnyei a petpalack-mentességen túl?

Mondjuk ezzel szemezek, szóval nem valami horror-áras valamire kell gondolni: [link]

2018. aug. 30. 10:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Az én szememben semmi előnye nincs a flakonnal szemben. Azt aznap elhasználod és a kapcsolatnak vége, a kulacsot meg subikszolhatod rendszeresern, hogy ne legyen valami fertőzés az itatóján. És ez plusz 19 deka, hátizsákos túránál minden vérre megy :)

És a magánvéleményem: sok túrafelszerelést csak az ad el, hogy azáltal a túrázó szakszerűbbnek, profibbnak érezheti magát, holott sok feladatot filléres háztartási cuccokkal meg lehet oldani.

2018. aug. 30. 13:23
 2/2 anonim ***** válasza:

Én nemrég egy övre akaszthatós 1 literes katonai műanyag kulacsot vettem. Van hozzá egy kis táska, amelyben meleg bélés is van, és egy alu csajka hozzá, amiben főzni tudsz. (A csajka kompatibilis a kulaccsal).

Szerintem megérte. Ha inni akarok, nem kell levenni a zsákot, hanem csak elég kivenni a kulacsot a kis tasiból :D.

2018. szept. 22. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!