Úgy hallottam, hogy tesióra után bevezetik a kötelező zuhanyozást. Mi a véleményed?
Szerintem nem debil. Nekem pl általánosban anno voltak osztálytársaim, akik nem, vagy csak havonta fürödtek. Eléggé tudtam volna értékelni, ha végre elzavarják őket napi szinten lezuhanyozni, és nem kell konstans az ő oroszlánszagukat szívni 30 másik gyereknek.
Az ötletet jónak tartom. Több okból is. Amellett, hogy a gyerekek tisztábbak és higiénikusabbak lennének tesi után, még nevelő hatású is lenne. Rászoktatná őket, hogy az izzadt testet, zuhanyozni szokás. Továbbá csökkenne a szégyenlősségük, (ami szintén előnyös volna) mert megszokottá válna, hogy egymás előtt tusolnak.
Az ötlet mégsem fog megvalósulni. Több okból sem. Nincs elég zuhanyozó. Nincs rá idő. A gyerekek maguktól nem lennének hajlandók zuhanyozni, mert túl szégyenlősek hozzá. Az a tanár, aki ezt előírná és ellenőrizné, máris ő lenne az aktuális pedofil.
Lehetne felrakni zuhanyfüggönyt, és máris nem téma a szégyenlősség.
Ezt nem is értem, miért kellene "egymás előtt" zuhanyozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!