Sportfogadás: Sziasztok! Tudtok ajánlani olyan csoportot, ahol közösen fizetnek elő tipstersportalos tippadókra?
Figyelt kérdés
2018. aug. 27. 21:37
1/5 anonim válasza:
Ne fizess elo csalas az egesz en probaltam tobbet ilyen csoporttal. Goldokat is. Szep a stat de addig mig nincs elofizeto. Az meg hogy nem lehet csalni nem igaz. Itt egy pelda: kiirjak egy Goldnal hogy kuldott tippet a Mol Vidi - AEK meccsre de a tippet nem latod igy azt irnak be amit akarnak utolag. Persze ha befizettunk mindnek elromlott a statja.
2/5 anonim válasza:
Annyit meg, hogy en mar rengeteg oldalt probaltam es egyik se lett jo, de a sajatokkal nyerek rendszeresen es hogy kib*sszak a lehuzos oldalakkal csinalni fogok sajatot a Facebookon. Persze ingyen es ha jol megy 1-2 honap utan par 1.000ftos tagdijert. Ha kesz van kuldok elerhetoseget ha gondolod.
3/5 A kérdező kommentje:
Azt mondod, hogy a [link] is manipulálja a tippeket? Ha csinálsz oldalt, mindenképpen érdekel.
2018. aug. 29. 17:01
4/5 anonim válasza:
Nem mondom biztosra, de gyanus hogy ahanyra osszedobtuk mind veszteseges lett vagy ha nem akkor koszonoviszonyban sem volt az addigi teljesitmenyevel.
5/5 kopito1985 válasza:
Én a sportandtipp, a napitutitippeket végig jártam,a sportandtipp extra gyenge volt, protipsters.eu hérosz vagy ilyen olyan gorognevu isten csoportjában is voltam, az érdekes lehet, de nem biztos, voltam csoporttag, de akkor nem volt idom vele foglalkozni, azt tudom amire ok tippelnek nagyrészt csak a beten lehet nyomatni. Ha van itt olyan aki tudd jó tippadót, vagy olyan csoportot ami cool lehet, engem bevehetnétek, koszi. Én is adok pár tippet cserébe, vagy kozosbe tobben osszedobni jó tipp oldal csomagra - csomagokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!