Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi lehet a karommal? És mit...

Mi lehet a karommal? És mit csináljak vele?

Figyelt kérdés

Egy héttel ezelőtt bicepsz edzést csináltam mondjuk inkább túl nagy súlyokkal és túlerőltetve csináltam. (Tudom jönnek a beszólások,leszólások,oktatások)

Másnap észre vettem hogy nem bírom teljesen kinyújtani a karom persze egyből körülnéztem google barátomnál hogy mi lehet a gond.(És végül arra jutottam nem nyújtottam rendesen a gyakorlatok között)Kenegettem,borogattam,váltózuhany minden de még most se tudom teljesen kinyújtani.Ha próbálkozom húzó érzést és izomrángást tapasztalok továbbá mintha be lenne durranva.

Esetleg valami tipp?

2018. aug. 21. 21:16
 1/2 anonim ***** válasza:

Várj még vele egy hetet, borogasd jéggel/hideg vizes kendővel.

A kenegetést nem kell sokszor csinálni, max napi 2. Érdemes valamilyen gyulladáscsökkentő hatóanyagú krémmel kenni (abból viszont elég egy kenés reggel).

A legfontosabb, hogy pihentesd ahogy csak lehet, ha csak az egyik karoddal történt, akkor próbálj meg átállni a másikra. Még a poharat is azzal emeld.

Viszont ha ezután sem javul, akkor érdemes felkeresni az háziorvosodat, hiszen vannak olyasfajta rándulások, amelyekhez a szakszerű tornáztatás szükséges. Ebben fog segíteni jobb esetben egy gyógytornász, rosszabb esetben egy orvos.

Jobbulást!

2018. aug. 21. 21:52
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi!

Hát remélem nem kell sebészetre menni mert már cikinek tartom 1 hónapja ujjperc törés utána egy hét múlva mire mentem a sínt cseréltetni már térdízület húzódás most meg a karom. xD

Mindig megtalál/megtalálom a bajt.

2018. aug. 21. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!