Hogy küzdjek egy boxoló ellen, akit egyszer már kiütöttem?
jó sztori.
és remekül megmutatja,hogy mekkora fegyvertény a meglepetés és a cselekvés.
erről szól az önvédelem.
viszont párbajban valószínűleg lazán leverne,ezért sokkal jobb ha ismét azt teszed amit az 1. alkalommal.
megleped.
hirtelen ott teremsz a semmiből,pl mikor indul otthonról,vagy megy haza,hogy mivan mit ugatsz a hátam mögött? és már ugrasz is neki és fojtod le a földre.
íg nem tud fejben felkészülni és passzív lesz mint a múltkor.
a meglepetés a kezdeményezés átvétele és az agresszió hatalmas taktikai fölény,a képzettséget is fel tudja írni.
kérdés hogy vagy e annyira zorall hogy így betámadj valakit?
ezt csak azért írom,mert így pontot lehetne tenni a végére úgy,hogy te leszel a győztes és ha legközelebb meglát már ugrani is fog össze a gyomra a parától és eszébe sem fog jutni betalálni.
Ha testharcban és földharcban jó vagy, akkor meg is van a válasz. Ezek a box legnagyobb gyengéi. És ne is hemperegj vele a földön, hanem csapd oda. Birkózol amúgy? Vagy te mit tanulsz?
Amúgy meg tuti nem akkora nagy tag a srác, mert igazán képzett boxoló nem él vissza az erejével. Úgyhogy ne tekints rá profiként.
Amúgy jól tetted, én is leütöttem volna.
Nos kisgyerek
Te félsz ez nyilván való!
Ami nem gond mert biztosan)ő is tart tőled és csak azért pattog még most is mert veszélyeszteted a jóhérét, mármint hogy jó bunyós
Ha még is kiállsz elene akkor a birkózás lesz a te aduászod! Ne kezdj öklözni mert abban alulmarac
Röviden tömören, birkőz!
pedig most kellene megcsavargatni az orrát,amíg sérült,hogy elmenjen a kedve a párbajtól.
akár heti szinten,hogy tényleg feladja a terrorkodást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!