Úgy felhúz a bizalmatlanság, nem értem, miért akarna bárki is a jófogáson egy szuper új, csak próbált cipőt eladni kevesebb mint fele áráért?
Eredeti ár: 56.000ft
Értékesítési ár: 22.000ft
Most mi ennek az érteleme?
Meg sem próbálja mondjuk 40-ért adni, hivatkozva az új állapotára, nem, máris kevesebb mint fele áráért egy 2018 as, még mindig ritkaszámba menő Ah Vapormax cipőt ilyen olcsón meg lehet venni a jófogáson?
Melyik embernek nem lenne bizalmatlansága efelől?
Rossz topic ba irtál
Amugy meg lehet csak gyorsan túl akar adni rajta vagy nincs tisztában az árakkal (sosr hallottam meg ilyen cipőmárkarol)
Negyed otod áron szoktam a jofogason az új vagy majdnem új ruháimat eladni. Zara H&M és társai... ennyiért lehet ha nem akarom hónapokig árulni.
7995 Ft-os zara ruhát 2000 Ft-ért adtam el pár napja. Teljesen új és idei kollekció. Szerinted mennyiert kellene? 55 ezres cipő 40ert nem kellene de 20ert talán. Talán! Postázva annyiért sem mert nem tudom megnezni tényleg új állapotú e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!