Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ezzel mit kezdjek?

Ezzel mit kezdjek?

Figyelt kérdés

Nem vagyok megelegedve a labaimmal,a testemhez kepest pici es ez nagyon zavar.

Ezt lehet vhogy orvosolni?

Nyujtas stb...? Lattam vmi mutet felet is,de azt semmifelekepp nem szeretnem. (Hulyesegre nem vagyok vevo,szoval csak komoly kerdeseket varok!)

2018. aug. 10. 00:16
 1/6 A kérdező kommentje:

* valaszokat

Bocsanat kijavitotta a telefon! :(

2018. aug. 10. 00:18
 2/6 anonim ***** válasza:

fejtsd ki részletesebben mert nem derült ki,hogy-

1.a lábfejed ami kicsi?

2.a combkerületed ami kicsi?

3.a lábad rövid a felső testedhez?

4.ez az ismerőseid szerint is valós probléma,vagy csak szerinted?

2018. aug. 10. 20:28
 3/6 A kérdező kommentje:

A labfejem nem kicsi,a formaja sem csunya,viszont nagyon rovid,a testemhez nem passzol. Ugy gondolom,hogy ez nem normalis dolog.

Baratok is szovatettek mar.

2018. aug. 11. 12:56
 4/6 anonim ***** válasza:

oké,akkor most kiderült,hogy nem a lábfejedről van szó,de még mindig nem voltál képes leírni,hogy akkor miről is?

amúgy csajoknál nem ritka a hosszabb felsőtest és a rövidebb lábak.

2018. aug. 11. 22:09
 5/6 A kérdező kommentje:

Leirtam,hogy a LÀBAIM,nem a labfejem,hanem a labam hosszusaga kicsi,ennel erthetobben mar nem tudom neked leirni.

Bar ketlem,hogy tudnal segiteni.

Az lehet,de engem zavar es surgosen szeretnek vele vmit kezdeni.

2018. aug. 12. 01:04
 6/6 anonim ***** válasza:

akkor az olyan marad.

a végtaghossz genetikailag meghatározott,nem lehet hosszabbítani,főleg nem sűrgősen.

eredményesen nyújtani a porcos részekkel is rendelkező testrészeket lehet,mint amilyen a gerincoszlop.

de növekedés ott sem várható ettől,csak a porckorongok ellaposodása és az ezzel járó 1-2 centis magasságcsökkenés késleltethető.

amúgy én ismerek egy csomó kicsit rövidebb lábú csajt és tök jól néznek ki.

ennek a típusnak általában tök vékony a dereka és széles a csípője,ami edzés nélkül is eredményezhet formás feneket.

2018. aug. 13. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!