Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A hullahoppozás kárt tud...

A hullahoppozás kárt tud tenni a szervekben, veszélyes? Többi lent

Figyelt kérdés
Vannak ezek a belül göcsörtös,nehéz (1-2kgos) hullahoppok, amikkel az emberek legalább tenyérnyi nagyságú kék-zöld-lila foltokat szereznek a hasukon, oldalukon. Ezzel nem tesznek kárt a szerveikben? Belső vérzés, vagy valami. Nagyon durvák a képek amiket készítenek magukról, és másnap is ugyanúgy folytatják, én is akartam venni, de a képek láttán megijedtem, véletlenül se akarnám tönkretenni a szerveimet.

2018. aug. 7. 06:24
 1/3 Skatebird ***** válasza:
Azért van a hasfalad izomzata, hogy megvédje a belső szerveidet. Ahhoz komolyabb ütés kell, hogy megsérüljenek. Azok a kék foltok valószínűleg a felszíni apróbb zúzódások legetnek, megpattant bőrerek.
2018. aug. 7. 13:24
 2/3 A kérdező kommentje:
Értem, nagyon köszi a választ!
2018. aug. 7. 17:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha valakinek hulahoppkarikától belső vérzése lesz, ott azért komolyabb gondok vannak a háttérben. Egy zúzódás, vagy kék folt nem jelent egyből belső szervek sérülését is :) Nem, nem veszélyes.
2018. aug. 9. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!