Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyit ér egy dedikált Real...

Mennyit ér egy dedikált Real Madrid mez?

Figyelt kérdés

Van egy 2016-os dedikált Real Madrid mezem. A 2016-os BL-döntős csapat dedikálta tehát C.Ronaldo, Zidane stb. Egy gyűjtő barátom kapta és szinte bagóért nekem adta mivel tudja hogy hatalmas Madrid szurkoló vagyok. Érdekelne hogy mennyit érhet körülbelül most meg esetleg 10 év múlva amikor Ronaldo meg az akkori csapat nagy része már nem lesz aktív futballista.

Félre értés ne essék eszem ágában sincs eladni!

2018. aug. 3. 08:13
 1/7 A kérdező kommentje:
Zidanet úgy értettem hogy a játékosok és az eddző is mielőtt valaki lehordana hogy ő nem játszott már akkor
2018. aug. 3. 08:14
 2/7 anonim ***** válasza:
Mivel szinte ajándékba kaptad ezért pofátlanság lenne eladni
2018. aug. 3. 08:19
 3/7 A kérdező kommentje:
Oda írtam hogy eszem ágában sincs eladni csak érdekel hogy mennyit ér!
2018. aug. 3. 08:20
 4/7 anonim válasza:

Ha van valami bizonyíték arra, hogy eredeti akkor szerintem 200 ezer forintot kaphatsz érte.

10 év múlva szerintem az 1 millió forintot bőven fog érni. Persze ez csak egy tipp.

Még attól is függ, hogy ki a vevő, mert bizonyára van akinek sokkal többet ér meg és van akinek kevesebbet.

Az baj, hogy szerintem az ilyen dolgokat nem lehet anyagilag felbecsülni.

Melyik a nagyobb érték az, hogy személyesen látod, hogy Ronaldo dedikálja a mezt a vágy maga a mez?

2018. aug. 3. 08:29
 5/7 A kérdező kommentje:

Van eredetiség vizsgálat rá:)

Köszönöm a választ!

2018. aug. 3. 08:39
 6/7 anonim válasza:

Ne M.O.-n áruld majd. Külföldön nagyobb eszmei értéke lesz, még azt is meg merem kockáztatni belőle, hogy az unokádnak is marad belőle pénz.

Akkor add el, ha Ronaldoék meghaltak.

2018. aug. 3. 09:18
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ de mint mondtam nem szeretném eladni:)
2018. aug. 3. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!