Milyen kulacs vált be nektek?
Azért írok ebbe a kategóriába is, mert bizonyára sokaknak van sportoláshoz kapcsolódóan tapasztalata különböző kulacsokkal.
Férfi ismerősnek szeretnék kulacsot ajándékozni hétköznapi használatra, munkába járáshoz, kiránduláshoz stb. Most műanyag flakonokat használ, azt tölti meg csapvízzel. Nektek milyen kulacs vált be?
Előre is köszönök minden ajánlást.
"Most műanyag flakonokat használ, azt tölti meg csapvízzel."
Tökéletes, ezt csak rontani tudnád bármilyen "kulaccsal".
Köszönöm a tippeket, utánanézek mindennek :) A hőszigetelős kulacs is jó ötlet, erre még nem gondoltam, köszi!
zoligyerek, kifejtenéd kérlek a kommentedet? A műanyag flakon hamar elhasználódik, ki kell dobni, és aztán csak azért vesz másikat, hogy utána abból ihassa a csapvizet, ha kifogy belőle az ásványvíz. A kulacs szerintem környezettudatosság szempontjából is jobb választás, mint a műanyag flakon. Te miért írtad azt, amit írtál? Nyitott vagyok a beszélgetésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!