1 hétig egyfolytában voltam futni 30-40 percet, eleinte picit fajt a vadlim elkezdtem szedni magnéziumot de ma sírva kellett abbahagynom a futást annyira fajt. Mitől?
Ha eddig sose futottál, esetleg keveset is mozogtál, akkor talán nem kellett volna ennyire "durván" kezdeni.
Hihetetlen gyenge tud lenni az edzetlen ember... Tegnap futottam 2 km-t, ma úgy ébredtem, mint akin átment az úthenger és karom, vádlim fájt. Úgyhogy elmentem biciklizni egy órácskát, most már a fenekem és a combom is kivan :D
Majd belejövök.
Egyszer 5 perc (úgy látszik, eléggé belevaló) lábgyakorlat után 3 napig alig tudtam járni, azóta különösen óvatos vagyok edzetlen állapotban...
A begörcsölés jelenti a magnéziumhiányt, a sima kis fájdalom inkább izomláz.
mert felkészületlen volt az izomzat,az ízületek és a vázrendszer erre a fajta bevetésre.
logikus ami történt,legfeljebb annyiban nem,hogy általában szokták bírni 2-3 hétig is sokan,mielőtt hasonló szinten lerobbannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!