Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Érdemes úgy konditerembe...

Érdemes úgy konditerembe menni, hogy nincs sok felesleg rajtunk?

Figyelt kérdés

Hát nincs valami sok felesleg rajtam, de mégis menni szeretnék konditerembe..felesleges?

Ha igen, szármozhat belőle előnyöm?

2010. jún. 17. 11:54
 1/10 anonim ***** válasza:
szép izmos leszel és dögleni fog utánad a másik nem ;)...a sport még nem ártott meg senkinek sem ;)
2010. jún. 17. 11:55
 2/10 A kérdező kommentje:

Valóban?

Ha nincs rajtam sok zsír, akkormiből lesz az izom?: o

Amugy kössz a választ!

2010. jún. 17. 12:01
 3/10 anonim ***** válasza:

OFF: első:

tévedsz... volt már olyan focista (nem is egy) aki meghalt a sport miatt mert a szive nem bírta! :(

nem kötöszködésnek szántam, csak írtam :)

ON: lényeg, hogy táplálkozz rendesen ne ilyen mcdonalds féléket. Edzzél rendesen, edzésterv szerint! 4-5 hónap múlva már látványosan nőni fognak az izmaid ha jól csinálod!

2010. jún. 17. 12:04
 4/10 anonim ***** válasza:

a sport és a versenysport közt van különbség ;)

a kérdező meg vegye elő a biológia tankönyvét, mert hájból még sose lett izom ;) fehérjedús koszt és lesz izmod is...

2010. jún. 17. 12:07
 5/10 anonim ***** válasza:
mind2 sport... az amatőr sport is ugyanúgy meghajtja az emberi szervezetet mint a versenysport (na jó talán annyira nem). Egyik barátom is amatőr focizott, amíg nem lett majdnem szívrohama... pedig semmi baja nem volt a szívének :S megterhelte...
2010. jún. 17. 12:11
 6/10 anonim ***** válasza:

nézd, ha normális mértékben sportol valaki, nem terheli túl magát, nem akar első nap 15 km-t futni pl, és természetesen, nem durrbele módon kell nekiállni, hanem fokozatosan és a bemelegítést és nyújtást sem szabad elhanyagolni...akkor nem lesz semmi baja...a barátodnak pedig valószínűleg volt valami rejtett szívproblémája, amiről nem tudott ;)

de tegyük fel teljesen egészséges volt, akkor is, annak az esélye, hogy normális mennyiségű sport mellett valaki beteg legyen, nagyon minimális....

2010. jún. 17. 12:20
 7/10 anonim ***** válasza:

Hát igen tényleg minimális, csak meg akartam neked említeni, hogy azért van/volt/lesz olyan sportoló akinek lett baja :)

De mégegyszer mondom nem kötözködésnek szántam :)

További szép napot!

2010. jún. 17. 12:29
 8/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2010. jún. 17. 13:18
 9/10 anonim ***** válasza:
persze hogy érdemes. Elég sokan vannak úgy, hogy tök vékonyan kezdenek el edzeni. Edzél rendszeresen és kajáljál jól és sokat. Szerintem csak előnyöd származhat belőle :D. Nem hiszem, hogy bárkinek is megártana egy kis súlyzós edzés.
2010. jún. 17. 16:15
 10/10 anonim válasza:

1. a sprot nem árt ! semmilyen szemponból főleg nem káros a szívre .

2. attól hogy vékony vagy nem szenvedsz olyan nagy hátrányt maximum tömegnövelővel segítheted magad

2010. jún. 18. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!