Érdemes úgy konditerembe menni, hogy nincs sok felesleg rajtunk?
Hát nincs valami sok felesleg rajtam, de mégis menni szeretnék konditerembe..felesleges?
Ha igen, szármozhat belőle előnyöm?
Valóban?
Ha nincs rajtam sok zsír, akkormiből lesz az izom?: o
Amugy kössz a választ!
OFF: első:
tévedsz... volt már olyan focista (nem is egy) aki meghalt a sport miatt mert a szive nem bírta! :(
nem kötöszködésnek szántam, csak írtam :)
ON: lényeg, hogy táplálkozz rendesen ne ilyen mcdonalds féléket. Edzzél rendesen, edzésterv szerint! 4-5 hónap múlva már látványosan nőni fognak az izmaid ha jól csinálod!
a sport és a versenysport közt van különbség ;)
a kérdező meg vegye elő a biológia tankönyvét, mert hájból még sose lett izom ;) fehérjedús koszt és lesz izmod is...
nézd, ha normális mértékben sportol valaki, nem terheli túl magát, nem akar első nap 15 km-t futni pl, és természetesen, nem durrbele módon kell nekiállni, hanem fokozatosan és a bemelegítést és nyújtást sem szabad elhanyagolni...akkor nem lesz semmi baja...a barátodnak pedig valószínűleg volt valami rejtett szívproblémája, amiről nem tudott ;)
de tegyük fel teljesen egészséges volt, akkor is, annak az esélye, hogy normális mennyiségű sport mellett valaki beteg legyen, nagyon minimális....
Hát igen tényleg minimális, csak meg akartam neked említeni, hogy azért van/volt/lesz olyan sportoló akinek lett baja :)
De mégegyszer mondom nem kötözködésnek szántam :)
További szép napot!
1. a sprot nem árt ! semmilyen szemponból főleg nem káros a szívre .
2. attól hogy vékony vagy nem szenvedsz olyan nagy hátrányt maximum tömegnövelővel segítheted magad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!