Lehetek meg elsportolo?
Kedves Kérdező! Az igazságot (vagy legalábbis az őszinte véleményünket) szeretnéd tudni? Mert azt az első nagyjából megírta, még ha Neked nem is tetszett.
Vagy biztassunk, hitegessünk, és ígérgessünk olyasmit, amit hallani (olvasni) szeretnél, de valószínűleg nem igaz?
Inkább maradok az előzőnél. Élsportoló (mondjuk aki ebből él meg, országos híresség meg efféle) valószínűleg nem lehetsz. Ettől még sportoló (sőt, sikeres sportoló, vagyis aki egyesületi tag, versenyekre jár, esetleg érmeket is szerez) lehetsz.
Említetted a futást. Minimális anyagi befektetéssel (jó cipő) edzhetsz, amennyit bírsz (mondtad, hogy elszánt vagy). Rengeteg amatőr futóverseny van manapság, amire benevezhetsz; így a verseny élményét, izgalmát, motiváló erejét megtapasztalhatod. A többi rajtad áll.
Focicsapatból is találhatsz olyat, amelyik befogad nulla tapasztalattal. Persze kezdetnek meg kell elégedned a megyei harmadosztállyal, és inkább csak vinni fogja a pénzt, nem hozni, de munka mellett jó kikapcsolódás, jó társaság lehet.
A többihez (karate, bringa, autóverseny) nem nagyon tudok hozzászólni; de rengeteg hasonló kérdés van itt a GyK-n, nézd át azokat, egy csomó jó tippet találhatsz.
Sok sikert kívánok!
(A magam részéről 27 évesen kezdtem tájfutni, semmi komoly eredményt nem értem el vele, de nagyon szeretem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!