Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lehetek meg elsportolo?

Lehetek meg elsportolo?

Figyelt kérdés
Igazabol par nap mulva leszek 19 eves es meg 9 evesen elkeztem focizni de par nap mulva abba hagytam egy baratom miatt es rajottem hogy eletem legnagyobb hibajat kovettem el es most azt kerdeznem hogy lehet meg belollem sportolo es most kerlek ne olyanok irjanak akik azt mondjak hogy elkestem meg ilyenek mert eleg elszant vagyok es inkabb motivalas kene kb a karate futas biciklizes foci autoverseny ezek erdekelnek de meg van tobb is ha valaki szeretne tudni leirom csak hogy valamelyik agon egyaltalan eltudnek indulni

2018. jún. 25. 21:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha valaki azért kezd el sportolni, hogy élsportoló legyen az már rossz. Amikor valaki elkezd sportolni még nagyon hosszú út van az élsportig. Rengeteg gyakorlás, pénz és szerencse kell hozzá. Felnőttként elkezdve nagyon nehéz, kb. mintha jelentkeznél az orvosira általános és gimnáziumi tanulmányok nélkül. Persze ha nagyon tehetséges vagy, illetve iszonyat szerencsés, akkor esetleg.. de sportolni kell elkezdeni, itt ha álmodozol, akkor biztos nem lesz belőled sportoló. Bizonyos sportágakban vannak amatőr versenyek is abban érdemes gondolkoznod.
2018. jún. 25. 22:12
 2/5 A kérdező kommentje:
Na jo ebbol nem tudtam meg semmit meg mondtam kioktatasra nem vagyok kivancsi
2018. jún. 26. 13:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Azért mert az írtom, hogy lehetsz meg nem leszel.. Miért nem kezded el legalább? Lottón sem lehet nyerni ha nincs szelvényed.
2018. jún. 26. 22:25
 4/5 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező! Az igazságot (vagy legalábbis az őszinte véleményünket) szeretnéd tudni? Mert azt az első nagyjából megírta, még ha Neked nem is tetszett.

Vagy biztassunk, hitegessünk, és ígérgessünk olyasmit, amit hallani (olvasni) szeretnél, de valószínűleg nem igaz?

Inkább maradok az előzőnél. Élsportoló (mondjuk aki ebből él meg, országos híresség meg efféle) valószínűleg nem lehetsz. Ettől még sportoló (sőt, sikeres sportoló, vagyis aki egyesületi tag, versenyekre jár, esetleg érmeket is szerez) lehetsz.

Említetted a futást. Minimális anyagi befektetéssel (jó cipő) edzhetsz, amennyit bírsz (mondtad, hogy elszánt vagy). Rengeteg amatőr futóverseny van manapság, amire benevezhetsz; így a verseny élményét, izgalmát, motiváló erejét megtapasztalhatod. A többi rajtad áll.

Focicsapatból is találhatsz olyat, amelyik befogad nulla tapasztalattal. Persze kezdetnek meg kell elégedned a megyei harmadosztállyal, és inkább csak vinni fogja a pénzt, nem hozni, de munka mellett jó kikapcsolódás, jó társaság lehet.

A többihez (karate, bringa, autóverseny) nem nagyon tudok hozzászólni; de rengeteg hasonló kérdés van itt a GyK-n, nézd át azokat, egy csomó jó tippet találhatsz.

Sok sikert kívánok!

(A magam részéről 27 évesen kezdtem tájfutni, semmi komoly eredményt nem értem el vele, de nagyon szeretem.)

2018. jún. 26. 22:37
 5/5 A kérdező kommentje:
Meg a biciklizes is erdekel abbol lehet valami?
2018. jún. 29. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!