Van olyan hal amit korlátlanul lehet halászni s alkalmas étkezési célokra? Pl. A snecire gondolok.
Legálisan nincs olyan melyet korlátlanul lehet
Az h eheto e semmi köze ahhoz lehet e halászni
Sneciben mi a korlát? És van más snecihez hasonló hal?
A nemesebb halaknál úgy tudom darabszám korlát is van.
Csak legális megoldások érdekelnek...
Tóra/halászhelyre válogatja,és a telepités/szaporulattól függ.
2013ig édesapám csömörön horgászgatót,például ponty-okat volt hogy fel se írták a könyvébe.Mindig volt telepitve és szaporulat.
(tavasztól őszig)
Ha nem köp be senki, nem lát senki akkor akár...
Bár szerintem sok embernek megfordult ez a fejében, és nem hiszem, hogy soknak sikerült hosszútávon. Hiszen évek alatt is változnak a szabályok. Tehát lehet xy helyen nincsenek erős szabályozások, de lehet év végére már lesznek.
Na meg ugye magyar ember szereti a másik kárát nézni, igy simán kinézhetik, hogy te xy helyre kijársz.
Amúgy nem vagyok nagy horgász, elnézést kérek ha hülyeségeket kérdezek, gyerekkori zsebpecázáson kívül nincs tapasztalatom.
Még annyi mikor a fiam gyerek volt, s neki fillérekbe került változzunk neki gyerek horgászengedélyt s vettünk spic botot s azzal próbált horgászni:)))
Amikor jött a halőr az meg majdnem sírva fakadt a meghatottságtól, hogy a kisgyerek nyújtja neki a horgászengedélyt:)))
Ugyanakkor nekem a lelkemre kötötte, hogy hozzá se érjek a botjához mert ha jön a halőr s az én kezembe van ép a bot akkor hiába mutogatom neki a gyerek engedélyét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!