Van olyan mozgási lehetőség, amit egy magam tudok csinálni mások elől elzártan?
Én is utálom, mindig is utáltam, ha mások jelenlétében kell edzenem.
Futni hajnalban kiszoktam menni biciklivel a közeli erdő melletti földes útra(hajnalban jobb, mint este, mert este lehet, hogy vannak részegek meg drogosok kint későn, de hajnali 4-5 körülre már kihalnak és ebben az időben vannak a legritkábban kint, sőt igazából nagyon ritkán).
Otthon tudod edzeni a fegyencedzést, de ha beszerzel két egykezes súlyzót, akkor még több mindent tudsz csinálni. Rengeteg saját testsúlyos gyakorlat van, igazi kihívások is.
De ha van pénzed, akkor vegyél egy garázst a lakhelyed közelében és szereld be edzőteremnek.
Én vettem bele erőkeretet fekpaddal és húzódzkodó résszel, szereltem fel a közepére egy boxzsákot, van szobabicikli és futópad is, meg egykét "apróság" is, így amikor csak kedvem van lemegyek és azt csinálok amit akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!