Nagyon fáj a vállam, hát lapockanal lévő izom. Voktam massazson tegnap (thai lány masszőr). Lány vagyok. Futok ill sokat cipekedek, meloban neha pakolok dobozt. Mikor mulik el a fajdalom?
Kb. 4-5 nappal ezelott voltam futni; mar akkor ereztem hogy a jobb karom, jobb oldalon a hàtam faj.
(Maj 10)
11 es 12en pakoltam, cipeltem dobozt melohelyen; de csak par darab volt. Lehet ott is meghuztam / ratett egy lapattal.
Tegnap megint futottam (kondigep)
70 percet voltam ott, evbbol 20 perc seta - fel es levezetes- 50 p a futas.
Nagyon fajt mar a 70 perc vegere.
Massazsra elmentem tegnap delutan; profi sok eve dolgozo thai nő volt.
Hat nyak ill vallmasssazst kertem.
1 ora volt.. elegge fajt alatta.
A bal oldalt is megmasszirozta a jobbat is.
Mondta hogy fajhat meg par napig massazs utan es hogy tojre termeszetes ha meg faj.
Mennyi ido mire elmulik a fajdalom?
24/l
Komolyabb fájdalom egy alkalmas masszázstól nem szokott elmúlni, csak több kezeléstől.
Üdv: egy gyógymasszőr
Ugyanilyen problémám volt.Én utánajártam,hogy mi volt a gond a neurológián meg a reumatológián is megvizsgáltak.Felső háti enyhe gerincferdülés okozza és rossz tartás,főleg ülésnél.Gerincnyújtással,célzott gerinctornával-felső háti nyaki-és a tartásra figyeléssel teljesen elmúlt.Viszont ha nem gerinctornázom 1-2 hónapig akkor újra előjön.Masszázs ezen a problémán semmit sem segít.
Mennyi idő mire elmúlik?Ha jó a gerinctorna mozgássor,akkor rögtön az első alkalom után el fog múlni,mert a torna távolítja az összepréselődött csigolyákat amik kiváltják a fájdalmat,vagy nyomnak egy adott ideget-zsibbadás okozója-és a helyükre is rendezi őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!