Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nagyon fáj a vállam, hát...

Nagyon fáj a vállam, hát lapockanal lévő izom. Voktam massazson tegnap (thai lány masszőr). Lány vagyok. Futok ill sokat cipekedek, meloban neha pakolok dobozt. Mikor mulik el a fajdalom?

Figyelt kérdés

Kb. 4-5 nappal ezelott voltam futni; mar akkor ereztem hogy a jobb karom, jobb oldalon a hàtam faj.

(Maj 10)

11 es 12en pakoltam, cipeltem dobozt melohelyen; de csak par darab volt. Lehet ott is meghuztam / ratett egy lapattal.

Tegnap megint futottam (kondigep)

70 percet voltam ott, evbbol 20 perc seta - fel es levezetes- 50 p a futas.

Nagyon fajt mar a 70 perc vegere.

Massazsra elmentem tegnap delutan; profi sok eve dolgozo thai nő volt.

Hat nyak ill vallmasssazst kertem.

1 ora volt.. elegge fajt alatta.

A bal oldalt is megmasszirozta a jobbat is.

Mondta hogy fajhat meg par napig massazs utan es hogy tojre termeszetes ha meg faj.

Mennyi ido mire elmulik a fajdalom?

24/l

#fájdalom #massazs
2018. máj. 13. 18:37
 1/2 anonim ***** válasza:

Komolyabb fájdalom egy alkalmas masszázstól nem szokott elmúlni, csak több kezeléstől.

Üdv: egy gyógymasszőr

2018. máj. 13. 21:34
 2/2 anonim ***** válasza:

Ugyanilyen problémám volt.Én utánajártam,hogy mi volt a gond a neurológián meg a reumatológián is megvizsgáltak.Felső háti enyhe gerincferdülés okozza és rossz tartás,főleg ülésnél.Gerincnyújtással,célzott gerinctornával-felső háti nyaki-és a tartásra figyeléssel teljesen elmúlt.Viszont ha nem gerinctornázom 1-2 hónapig akkor újra előjön.Masszázs ezen a problémán semmit sem segít.

Mennyi idő mire elmúlik?Ha jó a gerinctorna mozgássor,akkor rögtön az első alkalom után el fog múlni,mert a torna távolítja az összepréselődött csigolyákat amik kiváltják a fájdalmat,vagy nyomnak egy adott ideget-zsibbadás okozója-és a helyükre is rendezi őket.

2018. máj. 13. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!