Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a mai uzsonnámról?

Mit gondoltok a mai uzsonnámról?

Figyelt kérdés

Mostanában uzsonnára mindig sült tojást eszek,1 darab baromfi(teljesen csirkéből keszult)virslivel,valamilyen zöldség(ma pl paradicsom) és 20 gramm kemény sajt.Szerintetek ez jó uzsira ?Mert diétázom

Mindenki azt mondja hogy a sajt meg a virsli hizlal de en összeszámoltam a kcal-t és 263kcal az egész

Szóval akkor ehetem ezt uzsonnára?

2018. máj. 7. 16:22
 1/1 anonim ***** válasza:

Teljesen jó. A mindenkivel közlöm, hogy ebédre sokszor bevágok 8 tojást (s hajajj, még mennyi egyebet) és én is szálkásítok. Nem ezen múlik, hanem a kalóriaegyenlegen.

CSAK a kalóriatöbblet hizlal. A fenti kifejezetten segíti a fogyást a legtöbb embernél, a cukrok már rosszabbak lennének... De ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne napi 6 banánnal fogyni, mert van, akinek az is lazán megy, csak hogy a fehérje, zsír, zöldség általában remekül laktat, a cukrok kevésbé.

2018. máj. 7. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!