Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Aki nép táncol miért szereti...

Aki nép táncol miért szereti a néptáncot? Tényleg annyira erős ott a közösségi szellem mint mondják?

Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat :)

2018. máj. 2. 17:33
 1/7 anonim ***** válasza:
52%
Gondolom a szoknyás lányok meg a klafa lovaglócsizmák miatt szeretik.
2018. máj. 2. 20:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
En a zene miatt. :) Az felulmulhatatlan.
2018. máj. 3. 02:06
 3/7 anonim ***** válasza:
73%
Én csak 1-2 hónapig néptáncoltam, de nagyon tetszett. 13 év balett után ez egy nagyon kényelmes műfaj, de azért fizikailag lefáraszt teljesen. A közösségi szellem nekem csak ott jelent meg, hogy körtáncnál befelé nézünk a körbe, mindenki látja a másikat, meg sokszor volt kézfogás.
2018. máj. 3. 11:32
 4/7 anonim válasza:
100%
A mi városunkban (kisváros) menők a néptáncosok, jó a közösség, külföldi fesztiválokon táncolunk,stb...
2018. máj. 20. 17:28
 5/7 anonim válasza:

Általában miden néptáncoa közösség nagyon jó szokott lenni. Ismeri egymást mindenki, nincs olyan hogy ezt az ember nem szeretjük. Néha vannak kisebb veszekedések, de nagyon pitiánerek. Mi mindig együtt megyünk kicsit kikapcsolodni, mert mindig jó kedvünk van.

Imádom a zenét, a próba hangulatokat, a közös utazást, keszulődést! Egyszerűen remek!!

2018. júl. 7. 15:27
 6/7 anonim válasza:
Én igazából belenevelődtem a néptáncba, éneklésbe és a magyar népzene szerintem a legszebb a világon. Meg persze a tánc. A mi tánccsoportunk nagyon összetartó, és nálunk megvan az az erős közösségi szellem amiről beszélsz.
2019. jan. 14. 22:01
 7/7 anonim válasza:
Nálunk minden csoportnak rettenetesen jó közössége van. Nagyok, kicsik egyaránt. A tánc nagyon összehozza az embereket, továbbá segíti a másik nemmel való kapcsolatot. Egyszer karácsonykor három osztály együtt keringőzött. Akkor kb 6 éve néptáncoltam. Először nagyon féltem, hogy kit kapok párnak, de aztán eszembe jutott hogy hiszen már nagyon régóta más fiúkkal táncolok! Akkor ez miért ne menne? És sikerült. Hibátlanul. Nagyon jól fejleszti a ritmusérzéket, nálam a memóriát is sikerült neki. A csoportunk ugyanúgy emlékszik a kb 7 évvel ezelőtti táncokra, mint a legújabbakra. Koreográfiával, dallal mindenn együtt. Imádom! Egyszerűen a művészeti központ a második otthonom! (amúgy a crushomat nem is ismerném ha nem táncolnék). Szerintem a korosztályokat is nagyon összehozza. Nálunk vannak bálok, gálák, az összes egy óriási buli, semmiért ki nem hagynám! Nem is tudom mi lenne velem, ha nem kezdtem volna el táncolni❤️
2019. aug. 22. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!