Mennyibe kerül a tánc?
-akrobatikus rock and roll (inkább ez érdekel)
És a felszerelés+verseny is pénzbe kerül?
De ha drága akkor
Tudnátok ajánlani valami olcsó táncot? Vagy sportot 5000 alatt? 15/l
Szia
Én járok el tánc-edzésekre/próbákra, igaz hip hopra, de nézegettem másokat is.
Az a helyzet, hogy amit láttam, az mind 5000nél kezdődött.
Először is kezdjük ott a költségszámolást, hogy nem minden iskolában engednek versenyezni, ha csak a tagsági díjat fizeted, kell az egyesületit is. (nálunk azt hiszem 1600, de egy évben egyszer)
A legtöbb verseny fizetős, amit hallottam tapasztalatok alapján (nem csak hip hop) mindenki azt mondta. Egy olcsóbb verseny 1000-1500 körül van.
Aztán, ha már eljutottál arra a szintre, hogy vigyenek versenyezni (általában a második évtől) akkor egyes tanárok elvárják, hogy járj workshopokra, már ha tart az iskola olyat.
És akkor még ott van, hogy van olyan iskola, ahol nem hogy egy egy fellépésen ugyan úgy kell öltöznöd, de nem visznek versenyre, ha nincsen olyan pólód, ami a tánciskola logójával, vagy valamilyen legfrissebb grafikájával van ellátva. (ez olyan 3000 forint körül mozog)
Van akinek ez drága, én személy szerint szörnyülködöm az áraktól, amikor belegondolok, anyumék mennyit fizetnek miattam, és pont e miatt várom, hogy saját keresletem legyen. Egyébként ha egy jó csapatot sikerül kifognod, nagyon jól lehet szórakozni, és egy csomó pozitív hatása van, ha még nincs is célod vele (bár ahogy látom neked van) csak úgy have fun. Szóval sok sikert a kereséshez. :D
Köszönöm szépen a válaszod!
Nincs igazán célom vele, csak hogy minden nap itthon ülök és elég mozgáshiányos vagyok, ezért gondoltam :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!