RG-t 13 évesen elkezdeni?!
Figyelt kérdés
Sziasztok! 13 éves vagyok és pár hónapja elkezdtem ritmikus gimnasztikázni és már egészen sokat fejlődtem. Tudom hogy a sikeres RG-sek 3/4 éves korukban kezdik el. Az lenne a kérdésem hogy szerintetek mennyire lehetek benne jó, igy hogy ilyen "későn" kezdtem el?! Esetleg milyen helyre járjak, hányszor stb...
A válaszokat előre is köszönöm!
2018. márc. 16. 15:09
1/1 anonim válasza:
Ezt te tudod eldönteni. ha fejlődsz, az nagyon jó jel. Elkezdeni bármit lehet, hogy mennyire lesz versenyszerű, kiderül. Ha szereted, nem mindegy?
Tapasztalatot nem tudok felhozni, én az atlétikát kezdtem el 13. évem vége felé, és érzem az elmaradást, de komoly terveim vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!