Myra Gergely kérdése:
Milyen lovaglócsizmát vegyek?
Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem el lovagolni, hetente kétszer járok, és szeretnék beszerezni egy jó lovaglócsizmát. Fontos, hogy sokáig kitartson, és lehetőleg bőr legyen, valamint az esztétika (versenyekre) sem utolsó kérdés. Árban max. 40 ezret szeretnék rá költeni. Valakinek van ötlete, tanácsa, tapasztalata?2018. márc. 12. 15:45
1/2 anonim 

válasza:

edződet kérdezd meg
nekem decathlonos bőr bokacsizmám van, több éves nagyon jól bírja plusz chaps, ebben az a jó h nyáron nem sülök meg ha nem vagyok lovon hanem mondjuk trágyázok, csutakolok stb egyéb
2/2 anonim válasza:
Azért negyvenezerért egy kimondottan jó, középkategóriásnak a legjobb csizmáját tudod beszerezni, szerintem ilyen szinten kevedebbért is találsz kiváló cipőt magadnak.
A Dechatlonosok nem rosszak, szépek és egész jól bírják, ha nyúzzák őket állítólag, bár őszintén nekem csak a gumicipője van meg,a nagyon sáros napokra. Ha egy picit drágább, talán minőségibbet szeretnél ajánlom a Tattinit és a Kentaurt, nekem abszolút befutók. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!