Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Reggeli sport (futás)?

Reggeli sport (futás)?

Figyelt kérdés

Eddig mindig estefelé 7 körül mentem el futni. Most viszont nagyon meleg van és egyszerűen elfáradok már estére munka után.

Reggel sosem sportoltam, elég fura belegondolni, amikor még merevek a tagjaim... Tapasztalat?

2010. jún. 9. 20:50
 1/8 anonim ***** válasza:

jó az reggel! én akkor szeretek sportolni, régen futottam, most görkoriztam. de ne nagyon egyél előtte, inkább csak igyál vmit.

kicsit melegíts be előtte, nem leszel merev.

2010. jún. 9. 20:58
 2/8 anonim ***** válasza:
*görkorizok
2010. jún. 9. 20:58
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ :-) Holnap ki is próbálom :-)
2010. jún. 9. 20:59
 4/8 anonim ***** válasza:

Hülyeség!

EGYÉL ELŐTTE!!!!!!!!!

Futás jó reggel! Az emberi szervezet akkor a legfogékonyabb a sportra.

Reggelire egyél alacsony glikémiás indexű szénhidrátot sport előtt 1,5-2 órával!

2010. jún. 9. 21:18
 5/8 anonim ***** válasza:
na ja, ha már 2 órával előtte felkel... de elég szar tele hassal futni, még akkor is, ha egy szendvicset ettél csak előtte.
2010. jún. 9. 22:03
 6/8 anonim válasza:

Szia!

Én is ugyanígy vagyok vele, sőt délután már nincs időm sajnos, ezért reggel megyek edzeni:) Iszok előtte egy finom teát, viszek magammal egy almát és edzés után elrágcsálom! Sokkal jobb reggel menni, voltam már reggel is. De nagyon szeretek este is futni ( 10-11 körül) mikor már sötét van és aránylag jó a levegő.

2010. jún. 9. 23:27
 7/8 A kérdező kommentje:

Hát nem jött össze ma reggel, méghozzá azért mert lebeszéltek az erdőről. Én ott szoktam futni esténként, ki kell találnom vmi más útvonalat. :-(

Este 10-11 körül már nem merek az erdőben egyedül :-D

2010. jún. 10. 16:33
 8/8 anonim válasza:
a reggeli futás nagyon jó. ne egyél előtte, én sem szoktam mert nem emésztődik meg az olyan gyorsan:D de tényleg ajánlom a reggeli futást. utána annyira jól telik az egész napom.. friss vagyok nagyon
2011. júl. 22. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!