Reggeli sport (futás)?
Eddig mindig estefelé 7 körül mentem el futni. Most viszont nagyon meleg van és egyszerűen elfáradok már estére munka után.
Reggel sosem sportoltam, elég fura belegondolni, amikor még merevek a tagjaim... Tapasztalat?
jó az reggel! én akkor szeretek sportolni, régen futottam, most görkoriztam. de ne nagyon egyél előtte, inkább csak igyál vmit.
kicsit melegíts be előtte, nem leszel merev.
Hülyeség!
EGYÉL ELŐTTE!!!!!!!!!
Futás jó reggel! Az emberi szervezet akkor a legfogékonyabb a sportra.
Reggelire egyél alacsony glikémiás indexű szénhidrátot sport előtt 1,5-2 órával!
Szia!
Én is ugyanígy vagyok vele, sőt délután már nincs időm sajnos, ezért reggel megyek edzeni:) Iszok előtte egy finom teát, viszek magammal egy almát és edzés után elrágcsálom! Sokkal jobb reggel menni, voltam már reggel is. De nagyon szeretek este is futni ( 10-11 körül) mikor már sötét van és aránylag jó a levegő.
Hát nem jött össze ma reggel, méghozzá azért mert lebeszéltek az erdőről. Én ott szoktam futni esténként, ki kell találnom vmi más útvonalat. :-(
Este 10-11 körül már nem merek az erdőben egyedül :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!