Győr Kazinczy? 👇
Figyelt kérdés
7.-es vagyok. 8. Utan tanulmányaimat Győrben a Kazinczyba szereteném folytatni. Számomra a sport az egy alapvető dolog, es azt szeretnem kerdezni hogy ha van , akkor milyen sportolasi kehetosegek vannak az iskolaban? Illetve az iskolában milyen a közössége, mennyire nehéz az iskola?2018. febr. 28. 21:04
1/3 A kérdező kommentje:
Lehetőségek*/közösség*
2018. febr. 28. 21:06
2/3 anonim válasza:
Nagyon jo iskola, eros. Itt az a jo, hogy amihez kedved van csinalod, nyomod azokat a targyakat, amit kevesbe szeretsz azt nem eroltetik mint pl a revaiba. Nagyon jo osztalyok vannak, tesom oda jar:) van az iskolaban lehetoseg roplabdara, trx-re, de van konditerem is ahol vannak futopadok, spinning biciklik stb es ingyenes raadasul. Nagyon szeret ide jarni, hidd el mindenki megtalalja a sajat kozosseget, es garantalt a tovabbtanulas.
3/3 anonim válasza:
Az udvaron minden szünetben lehet kosarazni, focizni, esetleg kézizni (bár labdát nem mindig adnak, általában vinni szoktunk sajátot :D ). Azt hiszem, hogy foci és röpi csapata van az iskolának, többször mennek el akár sulinapon testvériskolákba, kisebb versenyekbe. Szerintem lehet találni ott sportot :D
Nyilván nem mondanám rá, hogy könnyű, de szerintem túl lehet élni, könnyen hozzá lehet szokni :D Sok jófej jár ide, biztos találsz egy jó közösséget, a 2 napos gólyatáborban össze lehet ismerkedni az osztálytársakkal :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!