KingB02 kérdése:
Airsoft Novritsch?
Figyelt kérdés
Airsoft fegyvereket kerestem,amikor megtaláltam a Novritsch ssg24-et és nagyon megtetszett.Csak annyi a bökkenő,hogy nem tudom melyik országban gyártják és mennyi idő a szállítás?2018. febr. 20. 14:15
1/4 Gregoryj Borodin 

válasza:

Felejtsd el azt a szart!
Semmi egyedi nincs benne.
Sokkal jobban és olcsóbban jössz ki,ha veszel egy A&K S24-t.
3/4 Gregoryj Borodin 

válasza:

Egy túlhypeolt módosított S24.
Az egyik neves magyar szerelő megmondta,hogy annyi pénzből amennyibe az kerül annyiból olyan puskát rak össze neked,hogy megszólal és biztos,hogy nem lesz vele gondod még élsz. Csak a szokványos karbantartás. Másra nem lesz gond és az a puska biztos,hogy egyedi lesz. Azért,mert rányomta a nevét már húdekirály über brutál sniper fegyver lett. Jah,persze.
4/4 anonim válasza:
Ki lenne az a neves magyar airsoft szerelő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!