A WWE igazi vagy sem?
Figyelt kérdés
Olvastam mar ebben a temaban es tudom hogy szerepjatek DE nem tudom elhinni rendben uti egy vasszekkel es nem verzik az azert furcsa de pl de ledobja 6meterrol vagy 5asztalon keresztul RKO zik vele az meg mi??2018. febr. 8. 09:30
1/5 anonim válasza:
Megtervezett, megrendezett showműsor.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen egyetertek de hogy pl 7meterrol levagjak a letrarol a csavot es semmi baja (max nem all fel 10mp ig) azt nem ertem meg ha ero nelkul is vagjak 7m zuhanas utan ki tud felallni
2018. febr. 8. 11:34
3/5 anonim válasza:
Egy kaszkadőr feltud.Ők pedig főállásban azok.A vasszéket meg csak a kommentátor üvölti hogy az,az is kaszkadőr kellék és soha nem az élével ütnek rá,hanem a lapjával.Ettől még fáj és nyoma is marad,de nem okoz komoly sérülést.
4/5 anonim válasza:
Az esést is simán kibírják, mert
-Erre specializálódtak
-A föld az kicsit sem olyan kemény mint amilyennek kinéz. Az egész ring ilyen szivacsos, rugós "padlóból" van. De nem csak az, még az is ki van bélelve szivaccsal ahol bevonulnak, meg szinte körbe az egész csarnok a ring körül.
Ütéseket nagyon nyilvánosan játszák meg. Minden ütésnél/rúgásnál dobbantanak egyet, és a kezüket csak lecsapják szóval csak súrolja az ellenfelet, vagy hozzá sem érnek.
5/5 anonim válasza:
Nyilván igazi, de megjátszott, forgatókönyvön alapul. Az asztal előre meg van fűrészelve, a ring rugózik hogy tompítsa az eséseket, stb. Ettől függetlenül nyilván megütik magukat, és sérüléseket is szereznek. Az RKO meg egy mozdulat, az ellenfél fejét igazából nem üti bele a földbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!