Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Vélemény 12 betyár lovasiskolá...

Vélemény 12 betyár lovasiskoláról?

Figyelt kérdés
Egy új lovardát keresek, és a 12 betyár lovasiskolára és a Favorit lovardára gondoltam. Vagy tudtok esetleg jó, nem túl drága lovardát Fót, Dunakeszi, Göd környékén?

2018. jan. 24. 18:38
 1/7 Érsek Ákos válasza:

Szia!

Szeretnék ebben segíteni! A 12 betyár lovasiskola úgy tudom Gödön van, személyesen nem ismerem. A favoritot egyszer érdeklődtem róla. Úgy mondták, hogy kifejezetten hobbi lovasoknak működik. Valakitől hallottam, hogy tömeges lovarda, nem ajánlja a helyet. Én inkább nem nagyon szívesen nézném. Tudom nagyon sokan Budapesten néznek lovardákat, csak sajnos néhány helyen drágák az oktatások, illetve a legjobb lovardák a budai oldalon vannak. Szerintem érdemes lenne megnézni Fót, Dunakeszi, Göd környékét hátha ott tudsz találni megfelelőt. Remélem tudtam segíteni. :)

2018. jan. 27. 21:25
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen
2018. jan. 28. 08:22
 3/7 anonim válasza:

Szia!

Van egy kiváló lovasiskola Gödön. Egyéni oktatás, jól képzett sportlovakon. Igényes felszerelés. A kezdőtöl egészen a verseny szintig folyik az oktatás.

Telefonszámot is tudok hozzá: 06307562622

2018. febr. 19. 11:03
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2018. febr. 20. 08:24
 5/7 A kérdező kommentje:
Esetleg a lovarda nevét tudod?
2018. febr. 20. 08:26
 6/7 anonim válasza:
A Reki lovardában van ez a csapat de a 12 betyártól független.
2018. márc. 5. 12:24
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen
2018. márc. 6. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!