Ennyi elég, vagy valahol még időt kéne szorítanom?
Az érettségi a nyakamban van, felelés felelés hátán, dolgozatot dolgozat követ, és egyszerűen képtelenség időt szorítanom bármire is. Hetente kétszer sikerül elszakadnom az edzőterembe, alkalmanként 1 és 3/4 órát töltök ott.
A probléma, hogy én tulajdonképp nagyon ráfeküdtem mostanság az izmaim fejlesztésére, kockahas, dudorodó bicepsz, feszes fenék, stb. :D A heti két alkalom elég? Ilyenkor beleadok apait, anyait, és csak reménykedem, hogy ez a kis idő is megteszi, ami a szabadidőmből futja...

Elég igen, de akkor nincs időd izolálni, mindkét alkalommal csináld a legmegterhelőbb alapgyakorlatokat, úgy, hogy mindkét alkalommal tetőtől talpig menj végig az izmokon, ne kegyelmezz nekik.
Nem tudom milyen a genetikád, de akár karozni, hasaznj nem is kell külön, egy nehéz súlyos felhúzás, guggolás, vállból nyomás, döntött törzsű evezés, merevlábas felhúzás, fekvenyomás stb ad kellő terhelést mindenednek :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!