Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Táncosok miért szokták feltűrn...

Táncosok miért szokták feltűrni az egyik lábukon a nadrágot?

Figyelt kérdés
Egyik lábukon feltűrik, a másikon normálisan van. Ennek van valami jelentése? Miért csinálják Ismertebb példának a Step up 2-ben a főszereplő lánynak van így.

2018. jan. 21. 23:01
 1/7 A kérdező kommentje:
*Miért csinálják?
2018. jan. 21. 23:02
 2/7 anonim ***** válasza:

Szentem csak mert stílusos, divatból :D

(Nem vagyok táncos, lehet nem iyg van)

2018. jan. 21. 23:18
 3/7 anonim ***** válasza:

Mert bringával mennek az órára és a bicaj lánc miatt felhúzzák a nadrág egyik szárát,hogy ne ba/ssza össze olajjal,ami idővel úgy maradt és stílus lett.

A másik magyarázata,ezt főleg a gettólakók szeretik a magukénak tudni,az a méreginjekciós kivégzés.Amikor viszik az elítéltet kivégezni,akkor az egyik nadrág szárát ahol beszúrják az egyik infúziót,vagy felhajtják,vagy levágják.

2018. jan. 22. 00:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Praktikum, szerintem, lehet, hogy a gordeszkasoknal alakult ki, mert igy nem tapossak le a gatyat, nem akad ossze..a cipo is szabadon van. Masik, lehet ha eleg jo gatyad van es eleg intenziven tolod, a vekonyabb labadrol lecsuszik mindig, igy egyszerubb azt kiengedni es a fikurak is latvanyosabbak. A pulcsid ujjat is felturod, ha szukseged van a kezugyessegedre. Amufy meg jo erzes is..:D
2018. jan. 22. 00:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Hiphopnál nem tudom miért, de pl kortárs táncban azért szokták feltűrni, mert így látszik, hogy ki van-e nyújtva a láb. Ehhez elég az egyik szárat föltűrni a másik maradhat, hogy melegítse a lábat.
2018. jan. 22. 14:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Mindenki tudja, hogy azert turik fel, mert az anyagtomorulestol, egyreszt a fokusz a labrafokusz, igy nem latszik, hogy a tancos a foldet nézi, a masik, hogy swungot ad a labnak, ami bizonyos mozdulatoknal jol jon. Nezz meg egy kung fust, ahogyan szaltozik fel-ala kozbe mindenfele harci szerszammal repked, szetkaszabol mindent. :D
2018. jan. 23. 02:28
 7/7 anonim ***** válasza:

A hip-hop kultúrában "trendi". Két dolog van mögötte:

Az USA-ban LL Cool J terjesztette el, szimbolikusan a rabszolga láncoktól való megszabadulást jelenti.

Angliában az underground kultúrában pedig azt jelzi, hogy nincs rendőrségi bokajelzése, ami miatt megállítanák őt.

[link]

2018. jan. 24. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!