Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tudnátok írni egy súlyemelő...

Tudnátok írni egy súlyemelő mintaétrendet?

Figyelt kérdés

Link is jó, akár angolul is, de nem igazán találtam súlyemelő étrendet. Ez azért van, mert csak esznek de nem számolják?

70 kg vagyok de minta érdekel csak, hogy miben különbözik egy "standard" testépítő étrendtől.

2018. jan. 19. 16:25
 1/2 anonim ***** válasza:

Azért nem találtál, mert nincs, ahogy nincs külön szkanderes mintaétrend, erőemelő mintaétrend meg semmi ilyesmi.

A sportolók anno nem foglalkoztak a táplálkozásukkal (legalábbis azon a szinten, hogy egy konkrét étrendhez tartották volna magukat vagy hogy számolták volna a makrokat), ez az egész a testépítéssel alakult ki, és ennek mentén terjedt szét a többi sportba is. Szóval nyugodtan alkalmazz testépítő étrendet, tömegnövelj ha arra van szükség, szálkásíts ha egy súlycsoportba bele kell férned és egy testkompozíciós diétát kövess ha nem akarsz a súlyodon változtatni!

2018. jan. 19. 19:39
 2/2 A kérdező kommentje:
Értem, tömegnövelés megy, de nem érdekel a testzsírszázalékom. Erőt akarok növelni és úgy érzem ez csirke rizs meg egyéb "testépítő" kajákkal esélytelen. Nem is igazán figyelek oda az utóbbi időbe, inkább a kalóriát számolom, hogy minimum legyen meg és próbálom azért egészséges kajákkal a makrók arányát tartani.
2018. jan. 19. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!