Hány kilogramm lehetek hogy elbirjon egy motor?
Figyelt kérdés
Most 86 vagyok es nemtudom hogy a motor (125cm3)el e bír és nem e lesz semmi baja? Félek hogy összetörikalatam vagy valami...szoval a 86kg az nagyon sok egy motorhoz??2018. jan. 18. 07:22
2/4 anonim 

válasza:

Én 110kg vagyok és egy 50cm3 as yamaha neossal járok dolgozni, nem lesz neki semmi baja.
3/4 anonim válasza:
ha normális állapotban van, akkor egy 125-ös általában elbír két kisebb felnőttet, pontosabban a gépkönyvben van megadva a terhelhetőség
4/4 anonim 

válasza:

Simán el kell bírnia. Már amennyire a kötelező indulás előtti ellenőrzésen átmegy. Tehát rugók, felfüggesztés, lánc, kerék, villa, stb. jó/megfelelő állapotban vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!