Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Egy Bokatörés után vissza...

Egy Bokatörés után vissza menjek edzésre?

Figyelt kérdés
Nem rég törtem el a bokám. Az edzésen. Akrobatikára járok (szaltók, flikkek...) tudom, veszélyes sport, de én imádom. Nos, én múltkor egy kézenátfordulásból rosszul érkeztem, és így történt. Még van 3 hónapom gondolkodni, hogy visszamenjek-e. Mert egyszer már majdnem kitört a nyakam, és félek h egyszer tényleg megtörténik. Nem akarom mozgásképtelenűl leélni az életem. Szerintetek ha vigyázok, nem történhet baj? Vagy keressek egy biztonságosabb sportot? Ez volt az 1. Törésem. 12/l

2018. jan. 9. 22:49
 1/3 anonim válasza:
Az tuti ,hogy egy veszélyes sportot űzöl de meg értem ,hogy mért.Gyakorolj biztonságos környzetben(szivacsokkal)és majd utána menj "terepre"jah és a bokáddal még várjál rá érsz visza menni fő az egészség.jobbulást
2018. jan. 10. 05:58
 2/3 anonim válasza:
Várj még vele, de sportorvossal vagy ortopédussal meg tudod beszélni,hogy mennyit várj vele, vagy hogy milyen sportra válts. Az a baj,hogy sosem tudhatod előre,hogy legközelebb mi bajod fog esni,hiába vigyázol magadra. Ha ennyire veszélyes,inkább ne kockáztass.
2018. jan. 10. 18:48
 3/3 anonim válasza:

A bokatörés ne vegye el a kedvedet (minden sportba belefér időnként egy-egy sérülés, csonttörés). A nyakát meg egy sima tesiórán is eltörheti az ember, vagy autóbaleset érheti és ott bénul le. De ezekre a dolgokra sohasem szabad gondolni.

Azt kéne eldöntened, hogy tudod-e félelem nélkül folytatni az edzéseket? Ha igen, akkor semmi gond. De ha állandó félelemmel fogod a gyakorlatokat csinálni, akkor inkább ne csinált dovább.

Én legalábbis így gondolkodnék.

2018. jan. 13. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!