Rob Cross hogy tudta megnyerni a PDC világbajnokságot mindösszesen szűk 2év profi szezon után?
Ne tévesszen meg, hogy “szűk 2év profi szezon után” mert ez nem azt jelenti, hogy két éve kezdte el! Ő körülbelül 15 éve Darts-ozik.
Ebben az évben kezdődött el nála egy hihetetlenül gyorsan felfelé ivelű karierr és erre voltak már elő jelek is PL.: Európa bajnoki döntőt játszott MvG-vel ahol vesztett, de akkor is eljutott oda többször is eljutott European Tour döntőig stb stb..
Azért nyilván nem ő volt a legnagyobb esélyes de ott volt a favoritok között. De a VB-re visszatérve világszínvonalúan játszott és talán a legfontosabb, hogy ott volt nagyon fejben.
Körülbelül ennyi!
Utolsó: Tudom hogy kb 15 éve dartsozik otthon magának vagy pubokban. De versenyszerűen 2 éve. És ez nagyon fontos.
Én is Dartsozok Debrecenben és kérdeztem egy ismerősöm mi a véleménye és azt mondta hogy csak egy szuperklasszis lehet képes 2 év " versenytapasztalat " után megnyerni egy ennyire erős mezőnyű versenyt.
Én is úgy gondolom ha megmarad ilyen szerény alázatos és edz és tovább gyűjti a versenytapasztalatot akkor minden idők legjobb játékosa lehet.
sok gyakorlás+
az hogy agyilag baromira ott volt az egész döntőn, nem ingott meg. Sok baromi tehetséges sportembernek az a veszte ,hogy a versenyeken rágörcsöl/nem figyel oda, szétszort.
Cross a mostani bajnokság első metcsén eléggé szétszort volt, el is vesztette, de a tegnapi metcsén végre kezdte össze szedni magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!