Debrecenben van lehetőség jelentkezni néptánc egyesületbe 20 évesen kezdőként?
Mennyire vagy kezdő? Teljesen vagy már korábban táncoltál?
A Debreceni Népi Együttesnek van egy Kezdő Felnőtt csoportja, ami egy pár éve alakult lelkes szülőkből, akiknek megjött a kedve a táncoláshoz. Mondjuk inkább 40-es korosztály
A próbák a Homokkerti Közösségi Házban vannak hetente kétszer
Minden évben ősszel szokott lenni egy KeFe nevű néptánctalálkozó a Szabadtéri színpadnál, ott mindig fellép a csoport
Érdemes lesz majd elnézni oda :)
3 évig néptáncoltam még alsó tagozatosként. Úgyhogy sajnos az már nagyon régen volt.
Igen én is néztem ezt a csoportot, viszont 20 évesként lehet nem érezném jól magam vagy nem fogadna úgy be a csoport, ha már mindenki 40 és a feletti.
Úgy szeretnék néptáncolni, sajnálom, hogy eddig nem volt lehetőségem.
Láttam, hogy van a Debreceni Népi Együttesnek felnőtt csoportja, ahol egyetemisták vannak, viszont ők nem kezdők. A felnőtt csoporthoz pedig annyit ír, hogy hamarosan akkor ők lennének a dolgozók/szülők. Majd azért megérdeklődöm hát ha, viszont biztosan csak kezdő csoportba kerülhetnék, hiszen nem tudnám egy haladó csoporttal felvenni azt a gyors ütemet ahogyan ők haladnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!