Van olyan harcos, aki UFC-n van, s elég jó technikája van?
Figyelt kérdés
Nem nagyon szoktam nézni UFC-t, McGregort meg egy-két srácot láttam, de semelyiknél nem vettem észre komolyabb technikát.2017. dec. 17. 20:50
1/3 anonim válasza:
Nate Diaz: Olyan magas a fájdalomküszöbe, hogy beleáll minden ütésbe addíg amíg ki nem fullad az ellenfele a feje püfölésében és akkor, mivel qrvajó kardio-ja van elkezdi a teljesen fáradt, kiszolgáltatott ellenfelet folytogatni.
2/3 A kérdező kommentje:
Őt is néztem:D de nem így gondoltam, hanem, hogy van valami komolyabb ütő technikája, nem csak így lóbálja, hébe-hóba felteszi:D meg elég furcsán üt/ütnek
2017. dec. 17. 22:07
3/3 anonim válasza:
Ott van Jon Jones. A kevert harcművészetek mestere. Nála profibb nincs. Nem véletlenül baszkodta szét az összes ellenfelét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!