Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Van olyan kutyafajta, ami...

Van olyan kutyafajta, ami szeret "harcolni" a gazdájával?

Figyelt kérdés

Kiskoromban volt egy labradorunk, aki szeretett velem olyat játszani, hogy ki adja fel előbb, a cél a másik fél magunk alá gyűrése volt, és a labrdor hatévesként komoly kihívást okozott kezekkel is, sokszor volt, hogy a kutya került ki győztesen a torkom felett játékosan vicsorogva.

Sajnos a kutya azóta elpusztult (nem én vertem agyon, hanem fagyállót ivott a szerencsétlen), én is nagyobb lettem és be is szereztem már nagyobb testü harci kutyát, de ezek azonnal lehemperednek a hátukra, ha "harcolni" akarok velük, gondolom, mert már inkább gazdi vagyok, mint falkatárs, meg 80 kg és 1,8.

Küzdősportra lehetőség nincs a környéken.

Van valami harcias kutyafajta, nem értek semmit ozzájuk.

2017. nov. 28. 12:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Minden kutya szeret "harcolni, verekedni játszani" a gazdival. Nyilván a csivava is, ahohy pl egy káj is, de ez játėk... Nekem staffom van. Sokat játszunk így.
2017. nov. 28. 12:54
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekünk pitbullunk van, én 170centi, 76kg, elég jó felépitésű vagyok, még az alacsony termetem ellenére is, ha izomból ütöm és rugom még élvezi a kis köcsög:D nagyon szeret bunyózni, persze vigyázok rá, ő sem harap csak birkózunk.

De alapból elég hiperaktiv kutya volt mindig is, mikor el lett hozva 5-6 pitbull közül ő volt az egyetlen aki nem punnyadt hanem a többieket püfölte.

2017. nov. 28. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!