Miért drágább az airsoft Magyarországon?
Hello! Én most szeretnék belekezdeni a sportba és utánanéztem az áraknak... Kicsit meglepődtem a külföldi és belföldi boltok közti árkülömbségben. Megéri inkább külföldről vásárolni? Ha igen akkor honnan?
(Amit kinéztem: belföldi ár:
Külföldi ár: [link] 93$=25000Ft.)
-Köszi a válaszokat!
27% áfa, eléggé meg tud dobni mindent.
Csak magyar nyelvű oldal nem rendel egyszerre annyi árut, mint aki nemzetközileg forgalmazza, tehát már a kereskedő többet fizet darabonként, mert nem kap annyi kedvezményt.
Mivel kevesebbet ad el, ezért a saját hasznának egy terméken is nagyobbnak kell lennie, hogy ne halljon éhen.
Hamar összejön így a +10 ezer.
Nem tudom, megéri-e. Attól függ, hogy honnan jön. Ha EU-n kívülről, lehet, hogy megfizettetik a határon a vámot meg az áfát. De lehet, hogy még így is olcsóbban jössz ki.
Az sem utolsó, hogy mennyi a kiszállítási díj.
Egy lengyelországi oldalt szoktak nagyon kedvelni idehaza (gunfire.com?). Facebookcsoportokban szoktak tömörülni, mert X euró felett imgyenes a szállítás. Nézz körül ott is, hátha társulhatsz valahova, vagy ajánlanak valami jobbat nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!