Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A színes bőrűek miért ezeket...

A színes bőrűek miért ezeket a sportágakat választják? (alább)

Figyelt kérdés
Ne tessék félreérteni, nem vagyok rasszista, csak érdekelne, mert ha nézem a sportokat (főleg az olimpiát), azt vettem észre, hogy vannak olyan sportágak, ahol több színes bőrű sportoló szerepel. Ilyen pl. a futás, gátfutás. Szoktam látni a focinál, a rögbinél, a kosárlabdánál, a boxnál is. Más sportágakban nem látni őket, mint pl. az úszás (egyedül Stanyra emlékszem), vízipóló, vívás. A téli sportoknál meg ott van a jamaikai bobcsapat, akik igen nagyon népszerűek lettek.

2017. nov. 12. 22:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Azért mert nagyon gyorsak és atlétikusak, focihoz meg elég technikásak.
2017. nov. 12. 22:18
 2/4 anonim ***** válasza:

A franciáknál elég sok a fekete vívó.

Főleg az számít, hogy milyen sportok népszerűek ott, ahol feketék élnek. Na meg hogy mennyire drága a sport, mivel a feketék nagy átlagban csóróbbak. Ha a szülő nem fizeti a drága uszodabérletet, akkor marad a futás, foci, hasonlók. Ami érdekes, hogy az NFL-ben mennyi fekete van, pedig nem olcsó a felszerelés, és jól karbantartott pálya kell hozzá. De azt kevesen kezdik gyerekként, inkább gimiben kapnak rá, amit viszont már a suli fizet.

Nézd meg az autóversenyzést, Hamiltonon kívül nincs senki, és neki is iszonyat mázlija volt hogy 12 évesen felkarolta a McLaren. Az apja gokartnál feljebb nem tudta volna vinni.

2017. nov. 12. 23:41
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, mentek a zöld kezek. Amit a második írt, az nagyon érdekes volt :)
2017. nov. 13. 09:17
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én csak a futáshoz tudok valamennyire hozzászólni. Ebben a kelet-afrikaiak bizonyos törzseihez tartozók abszolút a legjobbak a világon a testalkatuk miatt, ami nagyon sovány, sokszor csak egy pálcikának tűnik a testük, viszont ehhez képest nagyon hosszú végtagjaik és lábaik vannak. Én egy időben sokat futottam kenyaiakkal, szomáliakkal és ugandaiakkal, és mindig csodáltam ezt az alkatot.
2017. nov. 13. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!