Werte kérdése:
Ki volt VALÓJÁBAN a hibás a Török nagydíjon történő ütközésnek?
Figyelt kérdés
Vettel vagy Webber2010. máj. 31. 02:03
2/16 anonim válasza:
Webber egyenesen ment, Vettel ráhúzta az autót. Tehát szerintem Vettel volt a hibás.
De akár Chandhok lehetett a hibás ;) (Ha láttad a monacoit, akkor érted miért írom :))
3/16 anonim válasza:
Szerintem mind a kettő!
Azért, mert Vettel korán húzta az autó jobra Webber meg nem figyelt Vettelre...
6/16 anonim válasza:
Vettel kicsit túl agresszív volt de ez egy sima versenybaleset volt Bár én is a fejemet fogtam !
8/16 anonim válasza:
Webber volt a hibás.És ez már nem az első eset idén.De persze ő nem kap büntetést...Lehet lepontozni Mark Webber fanok ^^
9/16 anonim válasza:
De miért Webber ? Ment egyenesen Vettel meg akarta előzni Nem is rántotta rá a kormányt Nem vagyok se Vettel se Webber fan de én azt úgy láttam Vettel ment neki Webbernek
10/16 anonim válasza:
Nézd meg egy kicsit jobban a felvételt.Amikor Vettel melléért egy picit elkezdett balra húzódni.Nem nagyon csak pont annyira,hogy összeütközzenek ha Vettel elkezd befelé húzódni.Nem zárom ki,hogy ezt előre eltervezte Webber.Nem mellesleg Vettel nullázásával ő jobban járt,hiába esett vissza a harmadik helyre.
Szeretném leszögezni nem szurkolok senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!