Mennyire nehéz sport a vívás? Milyenek az edzések? És mennyire költséges/drága sport?
Figyelt kérdés
Egy pár éve, hogy abbahagytam a táncolást, és azóta nem sportolok. A vívás megtetszett, viszont, ha nem bírnám az edzést, akkor lehet, hogy modern táncolnék. És 14-15 évesen nincs késő elkezdeni vívni vagy modern táncolni?2017. okt. 30. 19:28
1/5 anonim válasza:
Attól függ melyik fegyvernemet választod. A párbajtőr a három közül a legkönyebbb a szabályok szempontjából. A tőrözésben több dologra is oda kell figyekni, sokkal több a kikötés. A kardnak elég bonyolult szabályzata van. Az ezdés menete szerintem egyesülettől és edzőtől függ. Ha minden felszerelést be akarsz szerezni, akkor költséges de a legtöbb egyesület biztosít felszerelést. Szerintem nem késő. Modern táchoz talán de ez csak az én vélemyényem. Remélem tudtam segíteni! :)
2/5 anonim válasza:
Ja és az edzéseket szerintem bírni fogod nem egy tortúra.:)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Szerintem elég rossz az állóképességem. Szerinted így is bírnám az edzéseket? Egyébként A miskolci Diósgyőri Vívó Egyesületre gondoltam.
2017. okt. 30. 20:33
4/5 anonim válasza:
Azt az egyesületet nem ismerem. Semmi baj ezzel hiszen fejlődni mész oda. Egy próbát mindenképp megér. Ott majd segítenek ezen. :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm🙂
2017. okt. 30. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!