Emiatt van? És mikor áll vissza?
Kb 1 hete elkezdtem edzeni majdnem minden nap. (Olyan 30-40 perceket naponta.)
Előtte nemigen mozogtam.
Most be van keményedve a combom és a felkarom + lemértem centivel, és több, mint volt.
Ez az izmok bedurranása, mert eddig nem voltak használva?
Mikor áll vissza?
És a súlyom is lehet ettől több? (1,5 kg különbség, ugyanúgy reggel mérve, kajálásom nem változott.)
(Kötözködés nem érdekel, aki nem tud érdemben, vagy cinizmus nélkül reagálni, az inkább ne válaszoljon.)
1 hét alatt ezt kizártnak tartanám.
Amúgy nő vagyok, nem tudom, mennyit számít, napi 100 guggolás, lábemelések könnyű súlyzók karra (3 kg körül) ilyesmik, + a 13 kg-os gyerekem (+kocsi 8 kg) napi 2x fel-leviszem a 2. emeletre.
Nincs bajom amúgy, jól vagyok, csak megijedtem, hogy a mérleg meg a centi többet mutatott, és ezért tettem fel a kérdést.
Étkezésből visszább veszek, jelenleg 1900 kcal körül eszem, ami 165/65 mellé sok egy kicsit, 1600 körülre tervezem levinni. De mivel eddig is ennyit ettem, és stagnáltam, meglepődtem, na. Annyira nem vagyok otthon a témában.
Regenerálódni is kell, olvass utána, hogyan kell edzeni s pihenni. S persze ha eddig nem edzettél, jobb óvatosan kezdeni.
1600 kcallal azért különösebb izmosodást ne várj. Nekem ilyen számokkal az 1900 is kevés lenne (az 1600 viszont teljesen jó szálkásításra), persze a te anyagcseréd lehet sokkal lassabb is, ezt neked kell kitapasztalnod.
1,5 kiló súlynövekedéssel nem kell törődni, teljesen spontán is ingadozik ennyit a súlyunk, főleg a vízmennyiség változik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!