Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerinted hol kellene olimpiát...

Szerinted hol kellene olimpiát rendezni?

Figyelt kérdés

2017. okt. 9. 17:27
 1/2 anonim ***** válasza:
44%
Brüsszel, itt úgy is dől a pénz. De a terrorveszély miatt itt nem lehet. Így talán valamelyik skandináv ország lenne megfelelő vagy ázsiai.
2017. okt. 9. 18:27
 2/2 MrPifta ***** válasza:
47%

Milyen terrorveszély, te agymosott szerencsétlen? Túl sok M1-et néztél? A terror bárhol előfordulhat.

Amúgy nekem az a véleményem, hogy olcsóbbá kell tenni a rendezést, ne kelljen új stadionokat építeni, a meglévők felhasználásával rendezzék. Vegyük. pl Pestet:

- futballpályánk van nem kevés. Ezek közül egyikben az atlétikát is meg lehet rendezni.

- Uszoda fel lett újítva a vizes VB-re, rendben.

- Teniszlétesítmény van a római parton (nem is értem, a Davis-kupának az miért nem fellet meg)

- Van nem egy pesti csapat a magyar röplabda/kézilabda/kosárlabda bajnokságban. Ha NB1-es meccset lehet rendezni a Vasas-pályán, akkor olimpiát is. (a pálya mérete ugyanakkora)

- A kispesti uszodánál van 2 strandröplabda pálya, ez is pipa.

- A MIllenárison van velodróm, pályakerékpár is OK.

- Utcai kerékpárt, maratont úgyis utcán rendezik, a hegyyikerékpár lehet bármelyik budai hegyen.

- Lőtér van, ugyanott íjászatot is meg lehet rendezni.

- Súlyemelés, birkózás, asztalitenisz, stb. bármelyik középiskola tornatermében megrendezhető.

Szóval egyetlen új létesítményt sem kell építeni, Pesten sem, a világ legtöbb nagyvárosában is így van az, nem értem miért kell csilivili stadionokat építeni milliádokért, ha utána lebontják. Ha egy tornateremben játszanak, ugyanaz a versenyző nyer.

2017. okt. 10. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!