Milyen terrorveszély, te agymosott szerencsétlen? Túl sok M1-et néztél? A terror bárhol előfordulhat.
Amúgy nekem az a véleményem, hogy olcsóbbá kell tenni a rendezést, ne kelljen új stadionokat építeni, a meglévők felhasználásával rendezzék. Vegyük. pl Pestet:
- futballpályánk van nem kevés. Ezek közül egyikben az atlétikát is meg lehet rendezni.
- Uszoda fel lett újítva a vizes VB-re, rendben.
- Teniszlétesítmény van a római parton (nem is értem, a Davis-kupának az miért nem fellet meg)
- Van nem egy pesti csapat a magyar röplabda/kézilabda/kosárlabda bajnokságban. Ha NB1-es meccset lehet rendezni a Vasas-pályán, akkor olimpiát is. (a pálya mérete ugyanakkora)
- A kispesti uszodánál van 2 strandröplabda pálya, ez is pipa.
- A MIllenárison van velodróm, pályakerékpár is OK.
- Utcai kerékpárt, maratont úgyis utcán rendezik, a hegyyikerékpár lehet bármelyik budai hegyen.
- Lőtér van, ugyanott íjászatot is meg lehet rendezni.
- Súlyemelés, birkózás, asztalitenisz, stb. bármelyik középiskola tornatermében megrendezhető.
Szóval egyetlen új létesítményt sem kell építeni, Pesten sem, a világ legtöbb nagyvárosában is így van az, nem értem miért kell csilivili stadionokat építeni milliádokért, ha utána lebontják. Ha egy tornateremben játszanak, ugyanaz a versenyző nyer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!