Van olyan lehetőség (kondikban) hogy csak a futópadot használom és ezt természetesen kedvezménnyel?
Vagy csak ha mindent fizetek? És esetleg lehetőség más helyen erre? A tél miatt is jó lenne néha jobb bent futni. Tapasztalatok?
Segítőkészség=zöld pacsi!:)
Tehát a legdrágább, talán legnagyobb meghibásodás lehetőségű gépet akarod használni olcsóbban?..
Lo-gi-kus
Nincs ilyen lehetőség.
Azt már csak zérójelben teszem hozzá - magánvélemény -, hogy szerintem pont futásért nem érdemes kondibérletre költeni. Vidéken és Budapesten is szoktam futni, télen is. -8-10 fokig megfelelő ruházatban nyugodtan lehet csapatni. Sokkal királyabb, mint teremben, iszonyatosan felfrissít. Ha időben elkezded szoktatni a szervezetedet (még most), akkor nem fogsz megfázni (értelemszerűen a vizes ruhában nem szabad megállni, amíg kint vagy).
2 éve kezdtem, mindenki hülyének nézett, ennek ellenére én voltam az egyetlen, aki megúszta a telet komolyabb felső légúti fertőzés nélkül (kórházban dolgozom:).
Sajnos ilyenről még én se hallottam.
Esetleg probálj meg egy kevésbé felszerelt konditermet keresni ami olcsóbb,de van futógépük.
Remélem azert tudtam segíteni
Nem hiszem, most ha bemész egy olyan fogyibérlettel akkor utána bent vagy a teremben, ki fogja azt ellenőrizni hogy te tényleg csak azon a gépen vagy-e?
Fizess teljes árat, vagy fuss kint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!