De nálad inkább a helyek miatt B-Cool illetve a Masters jöhet szóba.
Kérdés persze, hogy hány éves vagy, mert a rokiban a kezdő az 4-5-6 éves kor, mondjuk egy tizenvalahány éves gyereket kezdőnek nem sokan vállalnak be, egyrészt mert ilyen korban már kialakult, táncolni tudó csapatok, párosok vannak, akiknek van a háta mögött már pár év roki. Az ő edzéseid neked totál kezdőként kínai lesz. Másrészt mert ilyen időseket nem könnyű újonnan megtanítani rokizni, azt meg kevesen vállalják, hogy beállnak tizenévesen a kezdő csoportokba, ahol alsósokkal ugrabugrálva sajátítják el az alapokat, akár éveken keresztül...
2017. szept. 22. 12:05
2/6 anonim válasza:
Budapesten rengeteg egyesület van, Érden a Masters a legjobb szerintem, de ha Bp-n keresgélsz, akkor nem lesz nehéz találni. A kérdés tényleg csak az, hogy ennyi idősen mi a célod ezzel az egésszel, és tud-e neked segíteni az adott egyesület hogy élérd ezt. Nézz honlapokat (ha nem tudod, hogy milyen egyesületek vannak, esetleg az mtasz.hu-n keress területi ranglistákat és nézd meg ott a lehetőségeket...), hívd fel az edzőket és vázolt fel, hogy mi a helyzet, mert simán lehet, hogy ennyi idősen már nem szeretnének foglalkozni veled (pl. a Rock and Magicben majdnem biztos vagyok benne, hogy elküldenének...). Persze nem szeretnélek letörni, hajrá, képes vagy rá, mindent el tudsz érni, csak akarni kell! :) sok sikert!
2017. szept. 22. 20:04
3/6 anonim válasza:
Rockin' board egyesület. Ott táncolok 4 éve, imádom *-*
14/L
Ui.: Labanics Réka edzőm XD Réka ha ezt látod akkor híres vagy😂
2018. márc. 14. 20:19
4/6 anonim válasza:
Ilyen korban már sajnos nem érdemes elkezdeni. Kezdő kor az 7-10 év kb :(
2018. máj. 1. 21:42
5/6 anonim válasza:
En 2 eve Rockyzok a Tornádó Hungary SE egyesületbe ! Nincs nagy híre az egyesületnek de nagyon jok az edzők ! En 14 evesen kezdtem el Rockyzni es nagyon megszerettem rogton elso edzesen es en egy versenyző csapatba kerültem be és igaz még mindig nem vagyok a szintjükön de a csapat is nagyon segítőkész meg az edző is !!! Szóval bátran ajánlom ezt az egyesületett és a sportot is !!! De irj nyugodtan priviben ha meg erdekel !!
2018. júl. 29. 21:12
6/6 anonim válasza:
2018-as március 14.-ei ki vagy? Csak most láttam, de én is nagyon régóta ott táncolok, és rengetegszer volt Labával edzésem, szerintem ismerjük egymást! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!