Túl izmos vádli? Mit tehetek vele?
Versenytáncolok és a legutóbbi fellépésen anyukám megjegyezte, hogy ne eddzek túl sokat a lábamra, mert nagyon széles, izmos a vádlim. Kiskorom óta mindig táncoltam. 4 évig klasszikus balettoztam és akkor erősödött meg ennyire a lábam. Szeretnék nőies lábakat, de nem tudom, hogy hogyan is tudnék "fogyni" a vádlimból. A tánc mellett edzőterembe is járok, mert van rajtam egy kis felesleg.
19L
ha jól veszem ki akkor jelen állás alapján csak anyukád szerint nagy.
neked eddig fel sem tűnt a mérete,a körülötted legyeskedő férfiak sem jegyezték meg hogy nem stimmel,és lehet hogy az antropometriai mérések alapján sem aránytalan.
de persze megtörténhet,hogy a profi sportoló,fitnesz versenyző bíró anyukád véleménye felülírja az univezumot is:)
Létezik naturálban túl izmos, nem nőies vádli? :D
Anyukádnak nem tetszik, az egy dolog, de veled s másokkal mi a helyzet?
Amúgy sem tehetsz sokat, max. ha komolyan edzel vádlira külön. Ha a tánc tartja fenn ezt az állapotot, akkor bizonyára így is marad, mert a táncot nem hagyod abba...
Köszönöm a válaszokat!
Első: Haha...nem ezzel foglalkozik anyukám, de feldobtad a napom:)
Köszi utolsó! Már értem hogy hol a probléma. Akkor azt hiszem, ez így marad.
Nem, férfiaktól még nem érkezett panasz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!