Ki edzene velem?
Figyelt kérdés
Az van hogy most hagytam abba a ritmikus gimnasztikát egy fél éve és hiányzik a sport. Eddig sok különféle sportot kipróbáltam már, egyikkel sem volt baj csak a közösség sehol sem tetszett.
Ezért úgy döntöttem hogy otthon fogok edzeni, csak hát egyedül nem olyan izgalmas mintha ketten-hárman csinálnánk együtt.
Szóval az a kédésem hogy szeretne-e valaki edzeni velem, ami annyit tesz hogy:
Találkozunk valahol(konditerem, ha már ismerjük egymást akkor az otthonunkban is stb.) és ott együtt találunk ki valami edzést (erősítés, gimnasztika, futás bármi amibe mindketten beleegyezünk) amit közösen utána el is végzünk.
Budapest közelében keresek velem kb. egykorú embert(lehetőleg a H6-os hévnél)
Remélem nem csak én vagyok ilyen helyzetben.. 14/l
2017. szept. 13. 14:47
1/2 anonim válasza:
Én szívesen edzenék veled popsira
2/2 anonim válasza:
Pfff..xD Hát én szívesen edzenék veled, teakwondo-zok. De ilyet ne írj ki így, mert nem tudhatod milyen szándékkal akarnának veled találkozni az emberek. Mint pl az #1 is csak seggbekurna. xD 15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!