Másnak is szokott fájni a feje edzés után?
Nem minden edzés után. Nálam kéznap, lábnap és testnap van, (testnap: hasprés, háton fekve nyújtott lábemelés, "butt bridge", törzsemelés)
Kéz és lábnap után nem szokott megfájdulni a fejem, testnapnál viszont igen eleinte arra gondoltam hogy lehet azért fájdul meg mert ugye edzés alatt végig fekszem és a végén állok csak fel és arra gondoltam lehet azért mert hirtelen állok fel de nem az a baj mert ma pl kipróbáltam hogy miután végigértem az edzésterven utána még feküdtem a földön egy percet és csak utána nagyon lassan tápászkodtam fel de nem jött be, illetve ha felfele vagy egyenesen tartom a fejem akkor a fájdalom fokozódik, ha lefele döntve tartom a fejem akkor a fájdalom elviselhető, annyit még erről a fájdalomról hogy kb 5-6 perc után elmúlik, viszont amíg tart addig elég kellemetlen. Valami ötlet mi okozhatja?
Hát nemigazán jellemző hogy bemerevedne csak minimálisan, volt már hogy úgy igazán bemerevedett de az a sulis NetFitt hasizom felmérés után volt, na akkor úgy bemerevedett hogy csak nyíl egyenesen tudtam nézni :D
Szóval nem hiszem hogy ez okozná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!