Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 195 cm vagyok 75 kg, szeretnék...

195 cm vagyok 75 kg, szeretnék fel szedni pár plusz kilót, segít az, ha el kezdem szedni a proteint? Nem tervezek mellé edzést, hanem csak simán hízni szeretnék

Figyelt kérdés
2017. szept. 7. 22:04
 1/4 anonim ***** válasza:
A protein, azaz fehérje drága ahhoz, hogy hízásra használd. Egyszerűen csak egyél többet...
2017. szept. 7. 22:41
 2/4 anonim ***** válasza:

Hájhoz sokkal olcsóbb a cukor vagy a zsír... A sok fehérje nem is egészséges.

Bár az a gondolat sem, hogy hájasodni akarsz, nem izmosodni...

2017. szept. 7. 23:59
 3/4 anonim ***** válasza:
A protein az "többnyire" fehérje... Inkább gainer vagyis tömegnövelőt szedj.. tele van cukorral.. kalória bomba.. Ha hízni nem tudsz.Amugy én annak a híve vagyok hogy inkább sokat zabálj minthogy olyan szarokar vigyél a szervezetedbe.. hiába van rá irva a dobozra hogy színtiszta.. Te azt nemlátod hogy miből készülnek az ilyen por félék.. Sok cég van ami gyártsa minden félét.. Azaz egymás ellen mennek.. Reklám az egész...
2017. szept. 20. 11:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Miért nem elég az embereknek csak 1 fajta?? Miért kell csinálni több 100 fajtát.. Mert ezzel bolondítsák a népet.. Ez jobb mint az... Az még jobb minz az... A hatás kb ugyan lesz (HA edz az ember és ha be válik e..
2017. szept. 20. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!