Milyen küzdősportot ajánlanátok nekem?
Több tényező szempontot játszik abban, hogy szeretnék küzdősportot tanulni.
Új városba költöztem, szeretnék korombeliekkel találkozni, közösséghez tartozni. Úgy gondolom, hogy a mai világban elengedhetetlen, hogy meg tudjam magam védeni, ha a helyzet úgy kivánja. Nem utolsó sorban pedig érzek magamban motivációt, hogy minél magasabb szintre akarjak jutni.
Na de a kérdésem érdemi része: Milyen küzdősportot ajánlanátok nekem?
Nagy városban élek, szerintem a küzdősportok nagy része megtalálható itt. Én boxra mma-ra, kickboxra, vagy ezeknek valamelyik szakágára gondoltam elsősorban.
20 éves vagyok, 178cm, 73 kg. 3 éve kondizom, leszálkásodva 70kg körül mozgom, tömegelés végén 75-78 kg. 15évig kosaraztam, szóval a lábmunkával nem gondolnám, hogy problémáim lennének.
Elnézést a kissé szerteágazó és amatőr kérdésért. Ahogyan látszik is, küzdősportos múltam 0. Előre is köszönöm, aki válaszol. Akár konkrétummal, akár csak egy kis iránymutatással vagy tapasztalatmegosztással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!