Jangee, Valaki tud segíteni?
Ez az első fogamzásgátlóm csak hát kicsit bizonytalan vagyok,nost vagyok a 3. szemnél..az orvosom mondta,hogy kezdjem el szedni úgy,hogy nincs is meg mert sajnos nekem nagyon zavaros a menrszem,most késik 28. napja és nem ritka amikor 2-3 hónapokat késik...és erről akarok érdeklődni,hogy biztos jó ez így vagy sem mert naptár szerint pont ma kéne vége legyen a menzeszemnek...és még olyan kérdés is,hogy így hogy számíthatok a hatásra? Segítsetek kérlek
Voltam vizdgálatokon a menzeszem miatt és a sok petefészek cisztám okozza (vagyis ezt mondták)
Előre is köszönöm <3
A hatást csak a bizonytalan kezdés miatt kérdeztem :s mert nincs meg....nekem felírták :o minden nap ugyanabban az időpontban szeditek be?
Ja és még valami...mondta a doki,ha szedés közben jön is meg nem baj,szedjem tovább és hagyjak ki 7 napot ha megjön ha nem és utána nyolcadikra megint folytassam
Elvileg a mensi első napján kell bevenni, akkor egyből véd. De ha te nem így kezded szedni, én sem az első nappal kezdtem. Nekem 1 hetet mondott minimum az a biztos a védelemre.
Ha megjön, ha nem vègig szedsz 1 levéllel utána, 7 nap szünet. Utánna kezded a következő levéllel( ha megvan, ha nincs). Egy idő után be kell, hogy álljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!